Kurser i ISO 55001 - Asset Management

Dansk Standards kurser i Asset Management giver dig de nødvendige kompetencer til at implementere og auditere den opdaterede ISO 55001-standard. Du lærer både at indføre effektive processer for styring af aktiver og at gennemføre audits, der sikrer overensstemmelse med kravene i ISO 55001:2024.

Hvad er ISO 55001 asset management?

ISO 55001 er et ledelsessystem, der udstikker rammerne til at realisere merværdi til en organisation ved at lede, koordinere og styre finansielle, driftsmæssige, vedligeholdelsesmæssige, risikomæssige og andre asset-relaterede aktiviteter i en organisation.

Aktiver kan være både fysiske og immaterielle aktiver, så længe de har potentiale eller faktisk værdi for en organisation.

Opfyldelse af kravene i ISO 55001 er en globalt anerkendt støtte til en organisation, der ønsker en proaktiv kultur, som kan føre til skabelsen af øget værdi fra dens aktiver. Det kan også give organisationens interne og eksterne interessenter (fx myndigheder, kunder, forsikringsselskaber) vished om, at organisationen har styr på sin præstation, samt sine risici og omkostninger på en meget effektiv måde.

Kontakt

Kasper Hillgaard Mühlbach
Kasper Hillgaard Mühlbach Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: kahm@ds.dk
T: 39 96 62 41