
I en tid, hvor erhvervslivet konkurrerer intenst om opmærksomhed og ressourcer, dominerer dagsordener som digitalisering og grøn omstilling. Men midt i den transformation må vi ikke overse en lige så kritisk faktor for langsigtet succes: diversitet og ligestilling.
De store dagsordener er ikke hinandens modsætninger – de er hinandens forudsætninger. Diversitet og ligestilling er ikke blot værdidrevne mål, men strategiske løftestænger, der styrker erhvervslivets evne til at innovere, tilpasse sig og sikre bæredygtig vækst. Når hele talentmassen bringes i spil, øges vores kapacitet til at finde nye løsninger i en tid præget af kompleksitet og knaphed på kvalificeret arbejdskraft.
Diversitet handler om mere end køn og alder – det handler om at skabe arbejdspladser, der favner forskellighed på tværs af etnicitet, kultur, religion, uddannelse, socioøkonomisk baggrund, seksuel orientering, handicap, neurodiversitet og helbred. Inklusion er ikke en venlig gestus – det er en forretningskritisk nødvendighed.
Virksomheder, der prioriterer mangfoldighed og skaber inkluderende miljøer, står stærkere i mødet med forandringer. De bliver mere robuste, mere omstillingsparate og bedre rustet til at fastholde og tiltrække fremtidens talenter. Men det kræver langsigtet strategisk ledelse – og modet til at gøre diversitet til en integreret del af forretningens kerne.
Så spørgsmålet er ikke længere, om vi har råd til at investere i diversitet og ligestilling. Spørgsmålet er: Hvordan gør vi det mest effektivt? Og hvilken rolle skal topledelsen spille for at sikre, at det bliver en reel og forankret prioritet?
Det spørger vi Mette Louise Kaagaard, Poul Madsen og Tina Helsted Vengsgaard om.
Få Mette Louise Kaagaard, Poul Madsen og Tina Helsted Vengsgaards perspektiver på:
Webinaret er relevant for alle, der arbejder med ledelse, HR, ligestilling, diversitet, inklusion og strategi.
Den 30. april fra 09.00 - 09.45