Hvordan installerer jeg FileOpen?

FileOpen kan downloades og installeres her: https://plugin.fileopen.com/

For at kunne åbne dine elektroniske PDF'er (enkeltbrugerlicens), som du har købt i Dansk Standards webshop, er det nødvendigt at installere FileOpen. Når du modtager en mail med dit køb, vil du helt automatisk få et link at kunne downloade programmet.

Jeg bliver ikke ledt automatisk til FileOpens hjemmeside, når jeg klikker på pdf-filen

Du kan finde et direkte link til FileOpens hjemmeside i den mail, som vi har sendt dig, eller gå til følgende adresse: https://plugin.fileopen.com/

Skal jeg installere FileOpen hver gang, jeg køber en standard hos DS?

Nej, det skal du ikke. Når du har installeret dit plugin én gang, så virker det for alle filer, du køber. Du skal blot være opmærksom på, at første gang du åbner en fil fra DS, selvom du har installeret FileOpen tidligere, skal være online for at hente dine rettigheder til brugen af netop denne fil.

Kan jeg installere FileOpen, hvis jeg benytter Citrix eller lignende systemer?

Hvis du oplever, at standarden ikke kan åbnes fra på et Citrix system lign., kan det oftest løses ved at åbne standarden fra din lokale enhed.

For nærmere information om, hvilke løsninger vi i stedet kan tilbyde, kontakt vores salgsafdeling her: https://www.ds.dk/da/kundeservice