27. oktober 2022

Introduktion til referencebetegnelser – få et fælles sprog

Se eller gense webinaret om introduktion til referencebetegnelser. Webinaret giver dig den nyeste viden på området samt de nye, potentielle anvendelsesmuligheder, som ISO/IEC 81346-standarden tilbyder inden for bl.a. digitale tvillinger, big data, systematisk genanvendelse og meget mere.

Formålet med standardserien ISO/IEC 81346 er at skabe et fælles sprog for ingeniører, så de kan forstå hinanden på tværs af industrier. Webinaret giver dig også en introduktion til DS-håndbogen 166.

Præsentationer fra webinaret 

Se eller gense webinaret her

 

 

Kontakt

Peter Damgaard
Peter Damgaard Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | El, Sundhed & Forbruger
E: pd@ds.dk
T: 39 96 62 14

Se også

Standardserie for ladcykler er på vej

12. juni 2024

Standardserie for ladcykler er på vej

Cykler til person- og lasttransport er efterhånden udbredt til mange formål, og i 2024 forventes de første standarder i en serie omhandlende ladcykler at udkomme.

Fremtidssikring af elnettet: En afgørende faktor for den grønne omstilling

13. maj 2024

Fremtidssikring af elnettet: En afgørende faktor for den grønne omstilling

En vigtig del af den grønne omstilling afhænger af en succesfuld udvidelse af vores elnet. Elnettet skal bl.a. imødekomme et stigende behov for integrationen af mere decentral elproduktion, energilagring og elektrificering af transportsektoren; al...

EU-Kommissionen har opdateret vejledningen til maskindirektivet

03. maj 2024

EU-Kommissionen har opdateret vejledningen til maskindirektivet – ny vejledning til den kommende forordning under udarbejdelse

En revideret udgave af vejledningen til maskindirektivet blev udgivet i april, og samtidig er arbejdet med en ny vejledning til den kommende maskinforordning startet.

Højspændingsinstallationer rykker tættere på i takt med den grønne omstilling

30. april 2024

Højspændingsinstallationer rykker tættere på i takt med den grønne omstilling

Den hurtige udvikling inden for grøn energi kræver øget anvendelse af højspænding i elnettet, nye teknologier, ny viden – og mere standardisering.