25. oktober 2024

Cirkulært design og ESPR – hvordan kan standarder hjælpe

Se eller gense webinaret om hvordan nye standarder kan hjælpe virksomheder med en praktisk tilgang til cirkulære strategier – både på organisationsniveau og produktniveau.

Få inspiration til at komme i gang med cirkulært design i din virksomhed gennem de nye internationale standarder på området, der spiller sammen med den kommende ecodesign regulering (ESPR). Webinaret giver desuden konkrete eksempler på, hvordan standarderne kan anvendes i praksis til overblik, forretningsmodeller, produktudvikling og prioritering af indsatser.

Du får en introduktion til standarderne og hvordan din virksomhed kan arbejde strategisk og systematisk med cirkulært design ved at bruge standarder. Webinaret giver konkrete eksempler på, hvordan man kan anvende standarderne i praksis til fx overblik, forretningsmodeller, produktudvikling og generel prioritering af indsatser.

Præsentationer og links fra webinaret

Se eller gense webinaret




Kontakt

Jesper Lauridsen
Jesper Lauridsen Seniorspecialist Miljø | Senior Environmental Specialist
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: jln@ds.dk
T: 39 96 62 54

Se også

Data og digitalisering får betydelig rolle i den bæredygtige udvikling

09. oktober 2024

Data og digitalisering får betydelig rolle i den bæredygtige udvikling

Bæredygtighed får større fokus i bygge- og anlægsbranchen, og det er en nødvendighed, hvis vi skal nå EU’s klimamål i 2050. Men for at skabe de bæredygtige forandringer er der er behov for øget digitalisering samt strømlinede metoder og værktøjer...

06. juni 2024

Webinar om internationale standarder for biodiversitet

Se eller gense webinaret og få seneste nyt fra det internationale arbejde med udviklingen af standarder for biodiversitet samt mulighed for at bidrage med egen viden og udfordringer.

Ny standard for virksomheder til håndtering af klimaændringer

14. februar 2024

Ny standard for virksomheder til håndtering af klimaændringer

Menneskeskabte klimaændringer er identificeret som en af de største udfordringer, verden står overfor. En ny standard fra ISO skal hjælpe virksomheder med at opnå og demonstrere CO2-neutralitet og dermed bidrage til at dæmme op for klimaændringer...